radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Cultura Tot a punt per la Festa Major Petita de PLF

Tot a punt per la Festa Major Petita de PLF

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 676 0

 

Les entitats que participen a l’organització de les activitats de la Festa Major Petita ultimen els últims detalls per tal que l’edició d’enguany sigui, de nou un èxit.

Aquest any serà el segon que la programació d’activitats de la festa estaran organitzades per les entitats culturals del municipi, cosa que permet augmentar la participació, reduir despeses i involucrar a la ciutadania a la celebració.

La regidora de cultura, Dolors Agüera, explica que les entitats han respost molt bé a la crida de l’Ajuntament i recorda que la majoria reben subvenció del consistori i que com a contrapartida se’ls demana la col•laboració en la realització d’activitats per a tothom.

Cada entitat col•laboradora farà part del programa d’activitats de la Festa Major Petita. Per tal de casar tota la planificació, ja fa setmanes que es treballa per separat, però també amb reunions comunes.

La festa començarà dissabte vinent a la tarda amb una plantada de bestiaris de foc, organitzada pels Diablesfolls i que comptarà amb una actuació de la Cobla de PLF i una altra del Ball de bastons amb els Bastofolls.

Després hi haurà cercavila amb les bèsties pels carrers de PLF, servei de bar i entrepans per enllaçar amb el concert Jove que es farà al casal de l’avi.

El diumenge hi haurà tallers pels més petits i bitlles catalanes a la gespa, on també es servirà una xocolatada popular. Al migdia es farà una plantada de gegants, que presidiran l’elecció de la Pubilla de PLF d’enguany a la 1. Cap a les 2 hi haurà dinar popular a càrrec de la colla gegantera