radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Societat 2 restaurants de Malgrat participen a les Jornades de la Cuina del Pèsol

2 restaurants de Malgrat participen a les Jornades de la Cuina del Pèsol

Societat Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 659 0

El municipi veí és un dels 18 pobles maresmencs que participen a les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Pèsol del Maresme, que ja han començat i que s’allargaran fins el 30 d’abril a més d’un centenar de restaurants i d’establiments de la comarca que incorporaran a les seves cartes plats elaborats amb el pèsol del Maresme.

Malgrat és la primera vegada que participa en aquestes Jornades i ho fa amb 2 restaurants adherits a la iniciativa. De dilluns a dissabte, el restaurant El Polígon oferirà com a plat del menú unes Mandoguilles amb sípia i pèsols de Can Vila. L’altre restaurant malgratenc adherit a les jornades és el SIS-b, que durant els caps de setmana i festius del proper mes i mig inclourà a la seva carta uns Pèsols del Maresme amb sípia, botifarra i oli de pinyons.

En aquest any les Jornades tenen un record de participació de municipis. Dels 30 que hi ha a la comarca, 18 s’han adherit a la iniciativa, 6 més que l’any passat.

En total enguany hi ha 105 establiments que incorporaran a la seva oferta un plat elaborat amb el pèsol del Maresme, cosa que demostra, segons el Consell Comarcal del Maresme, l’interès creixent que hi ha a la comarca per la incorporació a la restauració del producte de proximitat i de qualitat, cosa que a més situa el Maresme com a destinació gastronòmica d’excel•lència.

També es recorda que el pèsol és un dels conreus amb més tradició a la comarca, pel que cal la seva promoció i divulgació amb jornades gastronòmiques com aquestes.