radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Cultura PLF celebra el Dia de la Poesia amb Enric Casasses

PLF celebra el Dia de la Poesia amb Enric Casasses

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 815 0

Demà dijous, dia 21 de març, es celebra arreu el Dia de la Poesia, una diada que des de fa uns anys es celebra a la nostra localitat amb activitats entorn aquest gènere literari. Per demà la principal activitat organitzada a PLF és un recital poètic que oferirà el poeta barceloní Enric Casasses, que recitarà poemes de la seva última obra. Es tracta d’un recital que es farà a l’IES de la Font del Ferro, tot i que està obert a tothom, previa sol.licitud. Ho ha explica en Pitu Hernandez, professor de català de l’institut i organitzador de l’acte.

Casasses és un vell conegut dels certàmens poètics de PLF, on ha pres part del Paraules Prenyades en diferents ocasions i on Casasses acostuma a presentar les seves últimes creacions poètiques. L’autor va rebre l’any passat el Premi Nacional de Literatura atorgat per la Generalitat i banda de la seva faceta poètica també és conegut per les seves obres cal•ligràfiques o obres en prosa.

El recital de Poesia amb Enric Casasses es farà demà a 2/4 de 2 del migdia a les aules de l’IES de la Font del Ferro. Qui vulgui assistir-hi com a públic ho pot sol.licitar trucant al propi centre, al telèfon 93 765 22 23.