radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Calella disposada a acollir la Volta Ciclista els propers 4 anys

Calella disposada a acollir la Volta Ciclista els propers 4 anys

Comarcal Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 512 0

 

Aquest dilluns, es va donar el tret de sortida a la 93a edició de la Volta Ciclista a Catalunya des de la ciutat de Calella, que era punt d’inici i arribada de la 1a etapa. El mateix dilluns a la tarda, l’alcaldessa de la Ciutat Montserrat Candini ha traslladat al director de la prova, Rubén Peris la intenció de la ciutat d’acollir quatre anys més la sortida de la Volta.

Ara les dues parts hauran d’asseure’s per buscar un acord que permeti a la ciutat continuar sent part de la prova esportiva.

Aquest any ha estat el segon en el que Calella ha estat ciutat d’inici de la Volta, gràcies a uns convenis subscrits amb caracter anual. Ara la intenció és buscar un conveni de col.laboració més llarg.

La ciutat destaca que les imatges de Calella com a seu d’inici de la Volta han arribat a 540 milions de llars de tot el món gràcies al seguiment que n’han fet vuit grans xarxes de televisió entre les que destaquen Eurosport, FOX Sports, Teledeporteo o Esport 3 que han emès el senyal de La Volta a 163 països en 25 idiomes diferents.

A fi d’acollir les persones que formen part de la “caravana”, el sector hoteler de Calella a posat a disposició de l’organització un total de cinc hotels que representen el 10% de la capacitat hotelera del municipi. Aquests establiments han registrat més d’un miler i mig de pernoctacions relacionades amb l’esdeveniment.

Segons els càlculs realitzats per la Policia Local de Calella, unes 1.300 persones han seguit l’evolució de la prova des dels carrers de la ciutat.