radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » L’estat i la Generalitat es comprometen a buscar solucions a la zona dels càmpings de Malgrat

L’estat i la Generalitat es comprometen a buscar solucions a la zona dels càmpings de Malgrat

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 652 0

 

A principis d’aquesta setmana una delegació de Malgrat, encapçalada per l’alcaldessa, Conxita Campoy, va assistir dilluns a una reunió a Barcelona, convocada per la demarcació de Costes de l’Estat per parlar dels danys provocats per la llevantada de la setmana passada. Un temporal que va afectar la zona dels càmpings de Malgrat, prop del Delta de la Tordera, on les onades van engolir gran part de la sorra i van arribar fins a la carretera de les fàbriques, negant l’espai amb fins 1 metre d’aigua.

De la trobada, en va sortir el compromís d’accelerar el projecte d’ordenació de la zona de càmpings. En aquest sentit, s’ha estipulat una reunió el proper mes d’abril, per concretar les actuacions a realitzar per desbloquejar aquesta ordenació.

Aquest Pla Especial està pendent de tirar-se endavant des de fa temps. La voluntat de les parts reunides és signar durant aviat un conveni per tirar endavant aquesta ordenació que permetrar ordenar i millorar la zona.

A banda d’accelerar aquestes millores al sector la trobada també va servir per valorar els danys provocats per la llevantada de la setmana passada que va inundar la zona de càmpings i el Camí de la Pomereda. L’Ajuntament presentarà una valoració econòmica d’aquests danys, que en el cas de Malgrat, són bàsicament els de la neteja que es va haver de fer de la zona afectada.

A banda de la delegació malgratenca, a la reunió van participar el subdirector General de Costes, Jordi Foz, i el Cap del Servei. Així com alts càrrecs de l’administració catalana i tres representants dels càmpings més afectats pel temporal a Malgrat.