radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Policial - Judicial Obliguen a retirar els vídeos de denúncia de l’opacitat de la sanitat catalana

Obliguen a retirar els vídeos de denúncia de l’opacitat de la sanitat catalana

COMPARTEIX-HO
, / 666 0

 

LA jutgessa que instrueix la denúncia contra la revista Cafè amb Llet de Blanes ha obligat a retirar els vídeos que el rotatiu havia editat denunciant irregularitats i opacitat en la sanitat catalana i més concretament en el Consorci de Salut del Maresme i la Selva.

A l’octubre la revista va ser condemnada a pagar 10 mil€ a un assessor d’Artur Mas, que era mencionat en el vídeo titulat “El major robatori de la Història”. Aquest assessor havia denunciat la vulneració del seu dret a l’Honor.

Cafè amb Llet ha recorregut la sentència, però com a mesura cautelar, s’ha obligat a retirar els 4 vídeos on la revista denunciava la situació de la sanitat catalana, i que han estat la gènesi d’investigacions de la Fiscalia.

Ho explica l’editora de la revista Marta Sibina en un vídeo on explica i denuncia aquestes mesures cautelars.

Tot i que la justícia ha obligat a la revista a retirar el vídeo de denuncia, el Cafè amb Llet ha mostrat el seu desacord amb la mesura, tot i que en un nou vídeo publicat a finals de la setmana passada demana explicacions sobre diners aparentment desapareguts o inclosos en partides dubtoses a l’exalcalde de Lloret, i actual diputat de CiU al Parlament, Xavier Crespo i a d’altres mandataris de la sanitat a Catalunya.

El cafè amb Llet ha recopilat suports entre destacats periodistes o institucions periodístiques internacionals pel que es considera una vulneració del dret a la informació.