radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDilluns, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDilluns, 21:00-21:30
Home Esports El St Lluís remunta en 10 minuts un partit que tenia perdut

El St Lluís remunta en 10 minuts un partit que tenia perdut

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 432 0

 

L’equip jugava al Palauet contra el Racing Pineda, que va portar la veu cantant en el marcador des del priomer moment. De fet a 10 minuts pel final el partit estava totalment decantat en favor dels pinedencs amb un clar marcador de 2 a 6. Però en un brillant final de partit , el St Lluís va poder igualar el partit. Ho va fer gràcies a 2 gols primer de González i dos més en els últims minuts de partit de Sanchez, van igualar un partit que els palafollencs tenien perdut.

L’empat ajuda al PLF a mantenir-se 2 a la taula a 2 punts del líder, l’Alella. El tercer classificat, el St Feliu de Guixols serà precisament el proper rival del St Lluís aquest proper cap de setmana. La distància entre els dos equips és de 2 punts, pel que una victòria dels palafollencs ajudaria a obrir camí a la classificació.

El Sta Maria també ha empatat a 3 el seu últim partit a la pista del Porquesres. L’alternança aen el marcador va ser la constant del partit. El punt aconseguit situa als de PLF a la 9a plaça amb 18 punts, els mateixos que té é 8è classificat i proper rival del Sta Maria; el Rogers de Vilassar de Dalt.Una victòria dels palafollencs els ajudaria a escalar posicions a la taula.

En futbol, l’amateur no ha decebut i ha tornat a guanyar de forma clara el seu partit al camp del Vilobí per 1 a 5. Els gols del PLF els van marcar Matamoros, amb 2 gols, Muñoz, Camacho i l’últim per Amorós.

L’equip és líder destacat de la classificació, a 8 punts del 2n. Aquest proper cap de setmana jugaran contra el Cassà, que són 8s.

La golejada de la jornada la van protagonitzar el juvenil que es va imposar 8 a 0 al Tossa. La majoria de gols van arribar a la segona part del partit. Aquest resultat dóna moral a l’equip, que actualment és 2n, just abans de visitar el camp del líder; el Ca la Guidó que té 4 punts més que els de PLF,

L’infantil, en canvi va caure en el derbi contra l’Olímpic Malgrat. Els veïns es van imposar 7 a 1 als palafollencs que són 4ts a la taula i la propera setmana rebran al municipal de PLF al Breda que són 6s a la classificació.