radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Comarcal Blanes inclou la reparació de la riera al PUOSC

Blanes inclou la reparació de la riera al PUOSC

COMPARTEIX-HO
, / 403 0

 

Finalment l’Ajuntament ha decidit incloure el projecte per reparar la riera de Joaquim Ruyra als Plans Únics d’Obres i Serveis de Catalunya. Els desperfectes es van ocasionar arran dels aiguats de 2011

En concret, el consistori ha demanat 163 mil euros per aquest projecte per l’any que ve, tot i que calcula que el cost total serà del doble. En aquest sentit, l’Ajuntament està pendent que es confirmi un ajut que ha demanat als Fons FEDER pel valor del 50% del projecte. Si finalment s’acaben confirmant les dues subvencions, Blanes haurà d’afegir un mínim del 5% de l’import total.

A banda d’aquest projecte de la riera, el consistori ha demanat fins a 863 mil euros pel quadrienni 2013-2016.

 

Aquest programa prioritzarà inversions de competència municipal bàsica i cap ajuntament té garantida l’aportació econòmica, ja que és una concurrència competitiva i per tant només se subvencionaran les més ben puntuades. A banda de la reparació de la riera, Blanes ha demanat inversió per la renovació de paviments en mal estat a diversos carrers.

També s’han demanat 100.000 euros, que es destinaran per fer millores i reparacions a edificis municipals i uns 263 mil € per a manteniment.