radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Policial - Judicial Condemnada a 3 anys de presó per la mort del seu fill que havia deixat sol en un pis que es va incendiar

Condemnada a 3 anys de presó per la mort del seu fill que havia deixat sol en un pis que es va incendiar

COMPARTEIX-HO
, / 458 0

 

Una dona, veïna de Lloret, ha estat condemnada a tres anys de presó com a autora d’un delicte d’homicidi imprudent per haver deixat sol a casa el seu fill menor, que va morir en un incendi que es va declarar a l’interior de l’habitatge. Els fets es remunten al novembre de 2008, quan la mare del nen, de 6 anys, va quedar amb quatre amics per anar a una discoteca del municipi. Quan va sortir la dona, el noi es va quedar al domicili a la cinquena planta de l’edifici. Dues vegades al llarg de la nit, l’acusada es va dirigir a l’immoble acompanyada d’un amic per tal de comprovar que el menor estava dormint i, en totes dues ocasions, va tornar després a la discoteca.

A dos quarts de sis del matí, la dona hi va tornar amb el mateix amic amb qui va estar consumint cocaïna al mateix immoble. Després van tornar a marxar, ara cap a Calella, deixant de nou el menor dormint i la porta tancada amb clau.

Una hora més tard, un veí de la mateixa planta va notar una lleu olor de cremat i va trucar immediatament als serveis d’emergència. Un cop els bombers van entrar a l’immoble es van trobar el menor inconscient, estès a sobre una tauleta del menjador. Tot i els esforços per reanimar-los, el noi ja estava mort, per asfíxia, segons es va determinar en l’autòpsia.

La dona no va acudir a l’immoble amb el seu amic fins a dos quarts de dues de la tarda, i va quedar detinguda per la policia de la Generalitat una hora i mitja després.