radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Medi Ambient Sta. Susanna no descarta tornar a obrir la deixalleria quan obtingui tots els permisos necessaris

Sta. Susanna no descarta tornar a obrir la deixalleria quan obtingui tots els permisos necessaris

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 484 0

Tot i que la infrastructura s’ha desmantellat després d’una denúncia a la Guàrdia Civil i la pressió popular i del consistori de PLF, l’alcalde de Sta. Susanna, Joan Campolier, no ha descartat que quan l’activitat obtingui els permisos, es pugui tornar a instal.lar al mateix indret.

La instal•lació, que fa uns mesos es va instal.lar a la zona de Can Salada, a 30 metres del terme municipal de PLF, a tocar de Ciutat Jardí, va aixecar crítiques i protestes. L’Ajuntament de PLF va adreçar una petició d’informació al consistori de Sta Susanna.

Segons la resposta a l’escrit palafollenc, l’empresa tenia llicència però que es va extralimitar en l’activitat, cosa que ha motivat la seva paral.lització. Campolier, a més, afirma a l’escrit de resposta que Sta Susanna vetllarà amb el “màxim rigor” per la restauració de l’espai afectat per les obres realitzades i que, per fer-ho, no es descarta mesures coercitives contra l’empresa.

En canvi, en declaracions al diari El Punt-Avui, l’alcalde afirma que el consistori ha canviat la qualificació urbanística dels terrenys per fer una planta de transferència de residus, però no un abocador. Diu Campolier que l’empresa està pendent d’un permís medioambiental per reobrir de nou la planta i que un cop se superin els tràmits administratius corresponents “no hi ha d’haver cap problema per tirar endavant l’equipament, tot i que no descarta un canvi d’ubicació si continua la pressió popular.

La modificació del Pla General es va aprovar al mes d’octubre. Un mes més tard, ja estava en marxa, ja que va ser al novembre quan el PP de PLF va alertar de la presència d’aquesta activitat a tocar de Ciutat Jardí.