radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Esports L’infantil de bàsquet aprofita l’ensopegada de l’Olot i es situa líder de la classificació

L’infantil de bàsquet aprofita l’ensopegada de l’Olot i es situa líder de la classificació

COMPARTEIX-HO
, / 474 0

 

El frec a frec que protagonitzen els olotins i els palafollencs ha viscut un nou episodi aquesta setmana. Els locals, eterns segons a la classificació, esperaven la patacada dels de la Garrotxa per poder avançar-los a la classificació. Una patacada que ha arribat aquest cap de setmana, ja que l’Olot ha perdut contra el Lloret. Això sumat a la victòria dels palafollencs per 58 a 31 contra el Salt, fa que l’infantil es coroni com a líder de la classificació gràcies al basquet average.

La propera jornada l’equip buscarà mantenir-se al capdavant de la taula de la classificació guanyant al Castelló, 12è classificat.

El sènior també ha guanyat aquesta setmana al seu desplaçament a la Garrotxa per 44 a 53. Els palafollencs són 13s amb 5 victòries i 14 derrotes. La propera jornada jugarà contra el Palamós. Els de l’Empordà són 9s a la classificació amb 8 victòries per ara.

El junior espera l’inici de la 2a fase de la lliga pel proper dia 3 de març, quan jugarà contra el Montessori Palau.