radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Detenen una palafollenca acusada de robar material d’una casa de Tordera

Detenen una palafollenca acusada de robar material d’una casa de Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 486 0

 

La policia ha detingut 4 persones al Maresme acusades d’endur-se material i instal•lacions de tot tipus de dos domicilis de Tordera.

D’una banda, els Mossos van detenir a finals de gener dues dones, una d’elles veïna de PLF, per un presumpte delicte de robatori amb força a habitatge. Les detingudes haurien entrat a l’interior d’una casa de la urbanització Sant Daniel de Tordera escalant els tres metres que separen la via pública del balcó d’aquest domicili. Les dues dones van fer importants destrosses a l’interior de l’habitatge arrencant ferralla de la caldera, forn i, fins i tot, tancaments d’alumini, entre altres objectes. També, la policia els va intervenir diverses eines amb les quals haurien desvalisat la casa. Les detingudes són dues joves. La veïna de PLF té 24 anys i l’altra detinguda, veïna de Blanes, té 19 anys. Les dues, després de passar a disposició judicial, van sortir en llibertat amb càrrecs.

Uns dies abans, agents de la Policia catalana van detenir dos homes després d’enxampar-los sortint d’una casa de la urbanització Tordera Park, a la qual haurien accedit per una finestra. Els detinguts, acusats de robatori a interior de domicili, havien arrencat material de tot tipus: claus de pas d’aigua, interruptors, cablejat elèctric, piques d’acer inoxidable i sanitaris, entre altres instal•lacions. Els agents també els van intervenir diverses eines amb les quals haurien desvalisat la casa. Els dos detinguts , d’entre 37 i 40 anys, van passar a disposició judicial del Jutjat d’Arenys de Mar i van sortir en llibertat amb càrrecs.

Ara fa una setmana els Mossos van detenir a Arenys a 5 homes hores després d’haver robat amb força a l’interior d’una casa de Mas Mora, després de confinar la propietària en una habitació.