radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Detenen 5 homes per robar amb força en una casa de Tordera

Detenen 5 homes per robar amb força en una casa de Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 499 0

 

Els detinguts havien entrat ahir mateix en una casa a la urbanització Mas Mora de Tordera. Els detinguts són cinc homes d’entre 22 i 34 anys, que van entrar a la casa tancant la propietària en una habitació.

Un dels delinqüents la vigilava mentre la resta dels membres del grup regirava el domicili a la recerca d’objectes de valor.

En rebre l’avís de l’assalt, la policia va organitzar un control que va permetre localitzar els sospitosos en un vehicle estacionat a Arenys de Mar. A un dels detinguts li van intervenir una motxilla amb diverses eines, mentre que en el registre del vehicle es va trobar un ordinador que havia estat sostret del domicili assaltat. Els detinguts tenen fins a 28 antecedents per fets delictius similars.

Fa uns dies, el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, va difondre les dades sobre els assalts amb violència a domicilis, que l’any passat van créixer un 6%. De cada 10 casos detectats l’any 2012, 4 encara estan per resoldre