radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » EUiA aposta per una regeneració política

EUiA aposta per una regeneració política

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 507 0

 

Divendres es va fer la presentació oficial de la secció local d’EUiA, una de les parts de la coalició que forma amb Iniciativa per Catalunya. La presentació, que es va fer al vespre a Can Batlle, va comptar amb el Coordinador General de la formació, Joan Josep Nuet, que va destacar que la formació va des de les bases fins als dirigents, i no com altres partits polítics. En aquest sentit Nuet va destacar que a EUiA és un partit que es nodreix de l’activisme social i de les plataformes i entitats de lluita social. Un activisme que Nuet considera política en majúscula.

Davant dels possibles casos de corrupció que es donen a la política catalana i espanyola, Nuet , afirma que són, precisament, els activistes socials els qui hauran de protagonitzar una regeneració de la política. Diu Nuet que el sistema actual ha donat massa xoriços i que cal un canvi generacional i de formes.

El coordinador general d’EUiA va criticar també el pacte d’estabilitat entre ERC i CIU ja que afirma que és un pacte d’esquenes a la societat i que porta implícit noves retallades a una societat que ja està als ossos.

A PLF, la majoria de membres d’ICV-EUiA són simpatitzants d’aquesta última formació. El partit té representació a l’Ajuntament de PLF des del 2007 i des de fa un any i mig forma part del govern municipal conjuntament amb el PSC.