radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Seguiment desigual de la vaga d’estudiants a l’IES de PLF

Seguiment desigual de la vaga d’estudiants a l’IES de PLF

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 566 0

 

Avui dijous acaba la convocatòria de vaga de tres dies pels estudiants de Secundària, Batxillerat i Formació Professional. Una aturada que al centre palafollenc ha tingut un seguiment desigual tant per cursos com per jornades.

Els estudiants que més s’han apuntat a les jornades de protesta han estat els de 4t d’ESO que han seguit la convocatòria entorna al 60% segons han manifestat fonts del centre educatiu a RP.

En canvi els estudiants de2n de Batxillerat han estat els qui menys han secundat la vaga, ja que estan immersos al tram final del curs, l’últim abans de les proves de selectivitat.

Pel que fa a la resta de cursos de secundària i Batxillerat el seguiment ha estat desigual depenent del dia. Així, de les tres jornades amb aturada convocada, hi ha hagut alumnes que només n’han fet algun.

De fet el seguiment d’aquesta vaga estudiantil ha estat desigual als centres educatius del nostre voltant.

El sindicat d’estudiants i l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya han estat les entitats convocants de l’aturada per exigir la retirada de la reforma educativa proposada pel controvertit ministre José Ignacio Wert. Els convocants també sol.liciten que s’aturin les retallades en ensenyament. Els motius de la vaga són també l’augment de la ràtio, l’establiment de taxes, i pels professors acomiadats, entre d’altres.

Aquesta és la segona protesta similar en aquest curs, ja que al mes d’octubre es va convocar una aturada de 3 dies.