radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Política Artur Mas visita PLF per inaugurar una nova activitat econòmica d’Aspronis

Artur Mas visita PLF per inaugurar una nova activitat econòmica d’Aspronis

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 683 0

 

El president de la Generalitat serà aquest divendres a PLF en visita oficial per tal d’inaugurar una nova línia de treball del centre especial del Vilar, pertanyent a Aspronis.

Fa temps que aquesta entitat, dedicada a la integració socio-laboral de persones amb discapacitat, busca noves accions empresarials per tal de donar feina als seus usuaris per garantir una bona integració social. Aquesta diversificació de tasques laborals vol respondre a la davallada dels contractes laborals que els centres especials de treball mantenien amb les administracions públiques i que amb la crisi s’han vist disminuïts.

Si fa unes setmanes l’entitat posava en marxa una agència de viatges a Blanes, divendres inaugurarà un centre de tractament i de recuperació de paper. Ho fa amb col•laboració amb una altra entitat gironina que ja té experiència en aquest sector de la recuperació i reciclatge de paper.

Quan l’activitat estigui en ple funcionament espera poder donar feina a 15 usuaris d’Aspronis, una entitat que té al centre de PLF la seva principal residència.

Durant la seva visita, el president Mas coneixerà de primera mà la nova activitat d’Aspronis i oferirà un parlament des de la mateixa nau industrial.

RP oferirà la visita en directe, a partir de les 11 del matí, i seguirà atentament el parlament del president català, que arriba a casa nostra en una setmana clau pel partit de govern, envoltat per la polèmica entorn als casos de presumpte corrupció en el que estarien implicats alguns membres de CiU, com Oriol Pujol o l’exalcalde de Lloret Xavier Crespo.

A l’acte a més s’espera la presència dels alcaldes de la zona, entre ells l’actual alcalde de Lloret, o també dels presidents comarcals del Maresme i la Selva entre d’altres personalitats.