radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Home Comarcal Blanes Lloret i Tossa es tornen a unir per promocionar els seus carnavals

Blanes Lloret i Tossa es tornen a unir per promocionar els seus carnavals

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 370 0

 

Ho fan per segon any consecutiu i així aconseguir més afluència i major presència de les rues de les seves localitats. Els consistoris han coordinat la celebració dels carnestoltes per tal d’aconseguir més presència de carrosses i de participants i, a més, presenten les activitats sota una mateixa imatge corporativa el “carnaval de la Costa Brava”

La primera rua serà la de Lloret, que es farà dissabte 9 de febrer a les quatre de la tarda i es repetirà diumenge 10 a les dotze del migdia. Després serà el torn de la rua de Blanes, que es farà diumenge 10 a partir de les cinc i acabarà Tossa, on la rua es farà el diumenge 23 a partir de les sis de la tarda.

A banda de les rues, les tres localitats han preparat concursos al lloc de treball, espectacles per als més petits i el dimecres dia 13 es farà l’enterrament de la sardina als tres pobles.

Aquest és el segon any que les tres poblacions s’uneixen per promocionar el carnaval conjuntament i així intentar aconseguir més afluència. De fet, segons van anunciar ahir els regidors dels tres pobles, el treball conjunt continuarà els propers anys i, fins i tot, s’intensificarà. En aquest sentit els responsables polítics han anunciat la voluntat de consensuar tota la publicitat perquè l’àrea d’influència és la mateixa i per l’any que ve intentaran fer alguna activitat conjunta l’any que ve.