radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal Marigó reconeix malestar amb la regidora sortint

Marigó reconeix malestar amb la regidora sortint

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 440 0

 

En declaracions a RP, l’alcalde de Blanes assegura que no li ha sorprès la decisió de la 1a tinent d’alcalde de la ciutat Lourdes Fàbrega, que ahir va anunciar la seva renuncia a totes les responsabilitats de govern per desavinences amb l’alcalde i la seva acció governamental.

Marigó, que valora molt positivament la tasca feta fins ara per Fabrega, assegura que fa temps que la regidora mantenia mala relació amb la resta de l’equip de govern, i que tot i els intents de reconduir la situació, finalment la 1a tinent d’alcaldia ha decidit, segons l’alcalde, autoexcloure’s del govern.

Les males relacions en el si del govern no eren un secret. Segons Fàbregas, no s’està complint el programa electoral amb el que van guanyar les eleccions ara fa un any i mig. Aquesta circumstància és la que hauria empès a abandonar les responsabilitats de govern. L’alcalde, però assegura que els dos eixos del programa, el de reestructuració de l’Ajuntament i el de participació ciutadana s’està complint. Tot i això reconeix que la situació econòmica actual obliga a prendre determinacions que no agraden, com reduir serveis i despeses per manca de finançament. Una pressió, diu l’alcalde, que no tots poden suportar.

Fàbregas, que estava a l’Ajuntament des de l’any 99, va abandonar ahir les seves responsabilitats de govern com a 1a tinent d’alcalde, i regidora de participació ciutadana, serveis socials i joventut, unes competències que de moment ha assumit directament de l’alcalde de la ciutat, a l’espera de saber si Fàbrega abandona l’acte de regidor o es manté coma regidora no adscrita a cap grup.