radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00-13:00
Home Política Concentració a PLF en suport a la Declaració de Sobirania

Concentració a PLF en suport a la Declaració de Sobirania

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 509 0

 

L’Assemblea Nacional de Catalunya i l’Associació de Municipis per la Independència estan mobilitzant les seves bases per tal de mostrar el suport a la Declaració de Sobirania que es votarà aquesta setmana al Parlament de Catalunya.

En aquest sentit s’ han convocat mobilitzacions arreu de Catalunya, com la que es preveu fer demà a les 7 de la tarda a la Plaça Major de PLF.

Aquestes mobilitzacions porten per lema; “ Poble a Poble, ciutat a ciutat, independència és llibertat, Catalunya nou estat”, i volen fer palpable el que consideren el suport popular al procés d’independència de Catalunya.

Les dues entitats organitzadores han elaborat un manifest conjunt sobre la declaració de sobirania del poble de Catalunya i el procés de transició nacional, que es llegirà durant les concentracions.

El manifest dóna suport al Parlament de Catalunya per l’aprovació de la Declaració de Sobirania del Poble de Catalunya tal i com explica Judit Caimel, membre de l’Assemblea nacional catalana de PLF.

Aquesta Declaració de Sobirania explicita que el poble català és subjecte polític i jurídic plenament sobirà per a decidir, per si mateix, el seu futur, sense ingerències externes de cap tipus, tal i com recorda la pròpia Caimel.

Com a PLF també hi haurà mobilitzacions a Pineda, Calella i a d’altres poblacions del voltant. Igualment demà, però al migdia, es farà una concentració nacional a BCN coincidint amb la votació del document al Parlament de Catalunya.

D’altra banda, dijous al vespre està prevista la visita a Calella de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, que donarà una conferència al Casal de l’Amistat de la ciutat. La trobada girarà entorn a la independència de Catalunya i començarà a les 8 del vespre