radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home General 3 escoles de Blanes obren els seus patis els dissabtes al matí per a que hi juguin els joves

3 escoles de Blanes obren els seus patis els dissabtes al matí per a que hi juguin els joves

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 374 0

 

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes ha tornat a posar en marxa des d’aquest dissabte passat l’activitat de Patis Oberts a tres escoles públiques del municipi.

Durant els últims mesos de l’any passat l’activitat s’ha estat fent amb caràcter experimental a l’Escola Carles Faust i ara, segons indica l’ajuntament, es reprèn la iniciativa arran dels bons resultats.

A més, els Patis Oberts s’amplien a dues escoles més; la

Napoleó Soliva i la Mossèn Joan Batlle, situats als barris de La Plantera i Ca la Guidó respectivament.

L’activitat Patis Oberts consisteix en posar les instal•lacions exteriors de les escoles a disposició dels infants, joves i les famílies d’un barri perquè en facin un ús lúdic. Així els dissabtes de 10 a 1 del migdia els patis estaran oberts amb la presència d’un monitor que dinamitzarà i organitzarà un programa d’activitats esportives. Tant el cost de la contractació dels monitors, com el material esportiu que s’utilitzarà anirà a càrrec del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes.

La finalitat és oferir recursos a la comunitat per a la realització d’activitats socioeducatives que persegueixen la integració dels infants i els adolescents així com afavorir el desenvolupament dels nois i noies. Altres objectius que es volen aconseguir són posar a disposició dels veïns del barri un equipament públic perquè puguin gaudir-ne, afavorir el joc en grup o assolir una major cohesió social del barri.