radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Mobilitat La construcció d’una rotonda talla l’entrada de Malgrat pel carrer Girona durant 6 setmanes

La construcció d’una rotonda talla l’entrada de Malgrat pel carrer Girona durant 6 setmanes

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 444 0

Dilluns van iniciar-se les obres de construcció d’una rotonda que vol millorar els accessos a la zona on es troba el nou gimnàs municipal i un conegut supermercat, cosa que ha modificat el recorregut habitual d’entrada a la localitat per aquesta via.

La Policia Local de Malgrat explica que durant unes 6 setmanes el carrer de Girona estarà tallat a la circulació de vehicles en el tram comprès entre el carrer de Monturiol i el Folch i Torres, és a dir a tocar del nou pavelló esportiu dels germans Margall.

Tot plegat ha provocat també tot un seguit de canvis que afecten la mobilitat a la zona. A banda del tram directament afectat i tallat al trànsit, també hi ha canvis de sentit d’alguns carrers circundants per tal de poder garantir la mobilitat en aquesta zona tan concorreguda de la localitat, precissament per la presència d’aquest conegut supermecat i del gimnàs.

Pel que fa als aparcaments, els carrers que han canviat de sentit de circulació, l’estacionament està adaptat a la nova situació provisional per les obres i cal estar atents als senyals informatius.

La Policia Local de Malgrat recomana com a itineraris d’accés a aquesta zona des de PLF, l’entrada per la zona dels bombers , mentre que per sortir, es recomana, en sentit a Blanes i PLF, buscar l’avinguda Mediterrània i fins la zona de la Cooperativa agrícola que comunica amb la carretera de sortida cap a la nostra població.