radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat no sap si podrà fer rua de carnestoltes d’aquest any

Malgrat no sap si podrà fer rua de carnestoltes d’aquest any

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 636 0

 

D’aquí just un mes, la majoria de municipis es vestiran de festa per rebre les seves rues de carnaval. Malgrat, però, encara no sap si podrà tenir la seva tradicional rua de divendres.

El regidor de cultura del municipi, Jordi Romero, explica que la voluntat política és poder fer una festa igual o millor que la de l’any passat, amb rua inclosa, però recorda que el pressupost municipal no està aprovat cosa que, a hores d’ara, fa perillar aquesta rua, ja que no es sap si hi haurà els recursos econòmics necessaris per poder programar les activitats tradicionals de carnestoltes. Són declaracions a RP.

L’aprovació del pressupost municipal va quedar sobre la taula en l’últim ple municipal per la manca d’acord entre l’oposició i el govern, en minoria.

Romero explica que la realització de la Rua i la festa de carnestoltes així com d’altres activitats culturals estan supeditades als pressupostos municipals. Tot i això el regidor afirma que les continuen les negociacions polítiques per desencallar els pressupostos, pel que no descarta poder oferir finalment les activitats habituals de carnaval.

Malgrat acostumava a fer una rua de carnestoltes per adults el divendres al vespre i una d’infantil l’endemà a la tarda. També feia un ball de carnestoltes al pavelló esportiu i, com la majoria de municipis, solia subvencionar les carrosses que participaven a la rua del divendres. L’any passat van participar una 15a de carrosses i comparses

 

Foro portada: Rua Malgrat (publiblanes)