radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal 6 empreses i 3 serveis turístics de Malgrat obtenen el distintiu de qualitat turística SICTED

6 empreses i 3 serveis turístics de Malgrat obtenen el distintiu de qualitat turística SICTED

COMPARTEIX-HO
, / 576 0

 

El 2012 han obtingut o revalidat aquest distintiu 66 empreses i serveis de la Costa de Barcelona – Maresme, mentre que a la demarcació de Barcelona han estat 390 certificacions entregades, cosa que la converteix en un dels territorsi de l’Estat espanyol amb un nombre més alt de distintius. A les comarques de Barcelona, la implantació del SICTED va a càrrec de la Diputació de Barcelona i de la Cambra de Comerç de Barcelona conjuntament.

La majoria d’empreses malgratenques amb aquest certificat són hotels, però també l’han aconseguit les oficines turístiques de la localitat, la de l’ancora i la de Cal Arnau, o la Policia Local de la població.

En el global de Catalunya s’han distingit (2012) un total de 461 empreses i serveis; la majoria a la demarcació de BCN.