radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » La campanya Tu ets Solidari es tanca amb èxit de recollida d’aliments i de joguines

La campanya Tu ets Solidari es tanca amb èxit de recollida d’aliments i de joguines

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 522 0

 

El passat desembre l’Area de Serveis Socials de l’Ajuntament va impulsar la campanya Tu ets solidari amb la intenció de poder recollir aliments i productes de primera necessitat i joguines per poder fer lots per a les famílies més desfavorides de la nostra població.

L’actual context de crisi ha evidenciat l’esperit solidari de la nostre població, que ha respost satisfactòriament a la crida de la campanya. En qüestió d’aliments, la campanya ha recollit més de 400 quilos a través dels punts de recollida permanents i de les diferents activitats organitzades especialment per aconseguir aportacions. Aquesta quantitat d’aliments han permès fer els lots de Nadal per a les famílies més necessitades de la nostra vila, i a més poder guardar excedents per poder fer donacions durant aquest any.

Per tot plegat, Xesca Torres, de l’Àrea de Serveis socials de l’Ajuntament explica que PLF ha mostrat la seva solidaritat i explica que els aliments han arribat a 24 famílies diferents de la nostra localitat.

La que també ha estat existosa ha estat la campanya de recollida de joguines. Durant unes setmanes els centres educatius de PLF han anat recollint les aportacions de joguines noves, no sexistes i no bèl•liques, que han estat repartides entre els infants de famílies necessitades aquestes passades festes.

Segons Torres, la campanya ha permès fer regals als infants d’una 20a de famílies locals.

La campanya Tu ets solidari es va engegar a finals de novembre i ha comptat amb la col•laboració de diferents entitats locals que han preparat activitats i recollides paral•leles d’aliments i joguines.