radiopalafolls.cat


play

Ara fem

PelutsDilluns, 14:03 -15:00

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-18:00
Home Comarcal Una dona gran ferida greu en un incendi a Pineda

Una dona gran ferida greu en un incendi a Pineda

COMPARTEIX-HO
, / 659 0

 

Una dona de 92 anys ha hagut de ser evacuada amb cremades greus a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona després d’un incendi d’habitatge a Pineda de Mar aquest dilluns, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s’ha produït poc després d’un quart de dues del migdia al carrer Progrés número 23 i fins al lloc s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers, que han apagat les flames en uns deu minuts, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’incendi ha cremat part d’una taula de fusta de la cuina, i les flames han afectat la dona que tenia la movilitat reduïda. La víctima ha estat evacuada pel SEM amb cremades greus al 25% del cos, concretament als braços i a l’esquena.

D’altra banda, una manta elèctrica que havia quedat endollada va calar foc, també dilluns, a un llit d’un pis de Blanes situat al carrer Vila de Lloret. Els Bombers de la Generalitat van apagar ràpidament l’incendi, que no es va propagar més enllà del moble afectat però que va fumar el pis, que en aquell moment era buit. El foc no va causar més danys que el llit cremat i no va caldre desallotjaments.