radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Cultura El Cagatió popular d’aquest any també serà solidari

El Cagatió popular d’aquest any també serà solidari

COMPARTEIX-HO
, / 564 0

 

La Colla Gegantera ha tornat a organitzar per aquest dissabte el Cagatió popular de PLF. L’activitat combinarà primer el ball de gegants i gegantons a la Pl del Fòrum Palatiolo a partir de 2/4 de 6 de la tarda i després es farà cagar el tió.

Aquesta activitat és oberta i gratuïta per a tots els petits que hi vulguin participar.

Enguany l’activitat tindrà un caràcter marcadament solidari ja que qui vulgui podrà aportar menjar i material de primera necessitat per participar a la campanya Tu ets Solidari que cada any engega l’Ajuntament i l’entitat local “Fronteras Abiertas a la Amistad”. En aquest sentit es muntarà una parada propera al tió per tal de fer les donacions.

El tió, que ja fa 3 anys que es fa a PLF, dóna el treta de sortida a les activitats de les festes de Nadal entre les que hi haurà el juga juga, el concert de St. Esteve o la cavalcada dels Reis Mags que es farà pels principals carrers de PLF el proper dia 5 de gener.