radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Aquest any PLF juga menys a la loteria

Aquest any PLF juga menys a la loteria

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 640 0

Com cada 22 de desembre demà arriba un nou sorteig extraordinari de la loteria de Nadal, i com cada any hi ha moltes esperances dipositades en aquest sorteig que repartirà més de 2500 milions d’€ en premis.

Enguany la nostra població ha jugat menys diners a la loteria de Nadal. Els terminacions més sol•licitades al nostre municipi són les acabades en 2, i sinó qualsevol número acabat en imparell , segons explica Maite Arniges de l’Administració núm 2 de loteries de PLF.

Com diu Arniges, la nostra població no ha estat agraciada en el sorteig de Nadal, que sí ha repartit milions a les poblacions properes. Fa dos anys la loteria va deixar un milió i mig d’€ en un bar de Malgrat i anteriorment Tordera també va veure’s afortunada amb part d’un dels principals premis d’aquest sorteig.

A partir de les 9 del matí començaran a rodar els dos bombos de la Loteria en un nou emplaçament, ja que enguany el sorteig es farà al Teatro Real de Madrid. A més, a partir del proper any, els premis majors de 2500€ estaran gravats amb un nou impost d’un 20%, pel que enguany serà l’últim sorteig sense aquesta taxa.

El sorteig de demà, que serà transmès en directe per RP a partir de les 9, manté la quantitat de números que es juguen, 100 mil, i la quantitat de cada premi. Així la grossa repartirà 400 mil€ per dècim, el segon premi 125 mil i el tercer 50 mil.