radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Medi Ambient El PP de PLF denuncia la instal•lació d’una deixalleria sense permís a tocar de Ciutat Jardí

El PP de PLF denuncia la instal•lació d’una deixalleria sense permís a tocar de Ciutat Jardí

COMPARTEIX-HO
, / 1177 0

 

En un escrit en el seu blog, el regidor dels populars a PLF, Óscar Bermán, ha denunciat que en el límit entre PLF i Sta. Susanna s’està construint una deixalleria sense cap permís.

Segons el popular l’Ajuntament de Sta. Susanna estaria recalificant actualment els terrenys que ja ocupa aquesta deixalleria i demana a l’alcalde de la població veïna, Joan Campolier, que s’adoni del que considera un error descomunal d’extrema gravetat. Bermán li diu a Campolier que sí vol instal•lar la deixalleria al seu poble, que ho faci al costat de casa seva.

Bermán es pregunta on és el projecte d’estudi ambiental i la resta d’informes pertinents per instal•lar aquest tipus d’infrastructura.

El popular explica que aquesta nova deixalleria està a tocar de Ciutat Jardí pel que considera que es perjudica seriosament a aquesta zona palafollenca.

Bermán va explicar aquesta circumstància en l’últim ple municipal recriminant a l’equip de govern local la manca de reacció de l’Ajuntament de PLF davant aquesta instal•lació que Bermán considera il•legal.

En aquest sentit el regidor de Medi Ambient de PLF, Josep Rueda va explica que estan vigilant aquesta instal.lació, però va recordar al popular que l’Ajuntament de PLF no té potestat per incidir en la política local ni planejament de Sta Susanna.