radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Malgrat ultima els detalls del centre cívic del barri del Castell

Malgrat ultima els detalls del centre cívic del barri del Castell

COMPARTEIX-HO
, / 620 0

A principis d’any començarà a funcionar el nou centre cívic que s’ha construït al barri del castell i la Verneda de Malgrat amb la intenció de dinamitzar la zona.

Un equip de RP ha pogut entrar al centre que està ja ultimant els últims detalls abans de la seva posada en marxa.

Les obres del centre, que han durat un any i mig, han costat un milió 400 mil € finançats a parts iguals per l’Ajuntament i la Generalitat a través de la Llei de Barris.

Un cop entri en funcionament el centre acollirà l’oficina d’habitatge de la localitat i el telecentre que actualment es troba al centre de la Immaculada.

De fet un cop s’entra al nou edifici, i es supera la recepció, es podrà accedir a les oficines municipals i a una sala destinada a les entitats. També hi ha una sala per al casal de la Gent Gran del barri de la Verneda i el Castell, i un com s’accedeix al segon pis hi haurà la sala d’ordinadors, i una gran sala polivalent i preparada per a conferències i projeccions. En aquesta segona planta està previst que pugui acollir exposicions de tot tipus.

En la planta baixa, que tindrà sortida directe al parc de Francesc Macià, amb un nou accés creat expressament, hi ha l’espai habilitat per a bar, que encara no començarà a funcionar, i també una sala insonoritzada per a que puguin assajar els grups musicals de la localitat.

L’edifici aprofita l’estructura de l’antiga escola d’oficis que s’aixecava en el mateix punt, però incorpora nous conceptes de disseny que trenca amb l’habitual tendència dels edificis públics de Malgrat.

A banda de ser centre cívic, el nou edifici ajudarà a salvar el fort desnivell entre la zona alta del barri i el Parc de Francesc Macià, ho farà gracies a 2 ascensors i una passarel•la que permetran, juntament amb l’ascensor inclinat, accedir sense esforç des del centre de la vila al conegut parc de la localitat.

 

Així serà el nou centre cívic