radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Comarcal Creu Roja busca nous socis per finançar el menjador escolar per a menors en risc

Creu Roja busca nous socis per finançar el menjador escolar per a menors en risc

COMPARTEIX-HO
, / 426 0

 

Aquest octubre la Creu Roja a l’Alt Maresme ha posat en marxa la Campanya de captació de nous socis. L’entitat vol destinar la quota de tot un any dels nous socis a un programa per ajudar a cobrir la quota del menjador escolar de menors en situació de vulnerabilitat.

D’aquesta manera Creu Roja ha decidit vincular aquesta campanya al Programa d’ emergència de suport a l’alimentació infantil, un projecte que desenvolupa conjuntament amb Càritas i que vol donar beques directes a als alumnes més necessitats.

Segons un estudi, 1 de cada 4 famílies en situació de dificultat econòmica tenen problemes per pagar la quota del menjador escolar dels seus fills i filles, i que 1 de cada 3 tampoc no els pot donar ni carn ni peix almenys un cop per setmana. Ho ha explicat la tècnica de Creu Roja, Anna Rabassa.

Arreu de Catalunya, la Creu Roja compta amb 185 mil socis i sòcies, que contribueixen a finançar els diferents projectes de la institució humanitària. La mateix tècnica de Creu Roja explica les vies per fer-se soci de l’entitat a l’Alt Maresme.

Creu Roja treballa en diferents projectes de cooperació i intervenció directe per ajudar a les persones més desfavorides.