radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Dimiteix el president de Caixa Laietana

Dimiteix el president de Caixa Laietana

COMPARTEIX-HO
, / 448 0

 

Segons publica La Vanguardia, Josep Ibern, ha presentat la seva dimissió després de l’últim consell d’administració de la Fundació Caixa Laietana, l’entitat social que també abandona a partir d’ara.

Amb la dimissió d’Ibern, l’entitat del Maresme es queda sense cap dels representants del nucli original de la caixa abans d’ajuntar-se amb Bankia. L’entitat està immersa en un conflicte amb milers de clients als qui va vendre participacions preferents i que ara s’han trobat sense possibiltat de poder recuperar els diners.

Fa només uns dies l’alcalde de Mataró, Joan Mora, va demanar a l’entitat que recuperés l’ètica original amb la que es va impulsar l’obra social de la caixa.

Es desconeix encara la indemnització que cobrarà el fins ara president de Caixa Laietana, però es presumeix força elevada. El recanvi d’Ibern al capdavant de l’entitat encara es desconeix i arriba després que el govern estatal hagi aprovat un decret que obligarà a dissoldre’s a aquelles caixes que, com la Laietana, no controli el seu 25%.