radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Economia Santa Susanna es promociona en el mercat Búlgar i Romanès

Santa Susanna es promociona en el mercat Búlgar i Romanès

Economia Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 502 0

 

El municipi s’ha presentat com a nou destí dins del programa Europe Senior Tourism per a persones majors de 55 anys. Ho ha fet amb presentacions i sessions de treball.

El programa Europe Senior Tourism va destinat a persones majors de 55 anys i els seus acompanyants per viatjar fora de temporada a Espanya amb paquets tot inclòs i amb l’objectiu de generar ocupació i reactivar l’economia allargant la temporada turística.

Sta Susanna va organitzar dos actes; un a Sofia dimecres passat i un altre a Bucarest el dijous. En tots dos es va fer una presentació a càrrec de la responsable del programa durant la qual es va poder presentar la destinació de Santa Susanna com a novetat, un dels dos únics que s’ofertan a Catalunya.

 

A les presentacions van assistir Tours Operadors, agències de viatge i premsa als que es va explicar els motius per escollir Santa Susanna com a destí pels seus clients. Entre els arguments hi ha el clima, la tranquil•litat i la seguretat que es respira al municipi, la qualitat hotelera , els recursos naturals com la platja i la muntanya que l’envolta, a més de la seva privilegiada situació per poder gaudir de tota l’oferta cultural, des de Barcelona a Girona i l’oferta cultural entorn a figueres com Gaudí o Dalí.

Segons l’Ajuntament de Sta Susanna , tan les agències com la premsa van mostrar el seu interès pel destí de la població on a partir de febrer es començaran a rebre turistes d’aquest programa promogut pel govern espanyol per atreure turisme internacional de majors de 55 anys.