radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-17:00
Home Esports El júnior i infantil de bàsquet guanyen els seus partits

El júnior i infantil de bàsquet guanyen els seus partits

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 509 0

 

Aquest passat cap de setmana l’equip junior de bàsquet es va imposar sense dificultats al Tossa per 71 a 47. Els 24 punts de diferència demostra la superioritat dels palafollencs , que es mantenen 7s a la taula amb 4 victòries i 6 derrotes. La propera jornada jugarà contra el Sils, que són 9a a la classificació.

L’altra victòria del cap de setmana, la de l’Infantil, manté a l’equip palafollenc com a colíder empatat a victòries amb l’Olot. De les 10 jornades disputades fins ara, aquests equips els han guanyat tots. L’última victòria de l’infantil ha estat aquest cap de setmana al Palauet contra el Celrà per 77 a 26. La propera jornada jugaran a la pista del Llagostera que són 5s a la taula.

El sènior de bàsquet ha perdut aquesta setmana contra el Aecam Malgrat, per 73 a 57. El líder de la classificació no va donar opcions als palafollencs que es mantenen 14s a la taula amb dues victòries. Aquest dijous a quarts de 8 del vespre jugaran contra el Castelló.

El sots 21 també ha perdut aquesta jornada i de nou de forma justa. L’última derrota ha estat contra el Maçanet per 59 a 66. Els palafollencs són cuers amb 10 derrotes i la propera jornada buscaran una victòria a la pista del Bisbal que són 8s a la classificació