radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Política Joventut i RP organitzen un debat de joves polítics

Joventut i RP organitzen un debat de joves polítics

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 377 0

Davant la convocatòria d’eleccions catalanes el proper dia 25 de novembre, aquesta emissora i l‘Àrea de Joventut de l’Ajuntament de PLF han preparat un debat electoral. La diferència d’altres propostes de campanya, el debat organitzat a la nostre localitat vol asseure als representants més joves de cada una de les formacions que tenen representació a l’Ajuntament de PLF.

El debat es farà aquest diumenge a les 12 del migdia a la Masia de Can Batlle, seu de l’Àrea de Joventut i està obert a tothom que vulgui assistir-hi. El debat, que durarà una hora aproximadament, girarà entorn a 3 grans àrees temàtiques. D’una banda el model de país que defensa cada formació, les polítiques econòmiques a encarar d’ara en endavant i quins són els pilars socials de les propostes electorals de cada partit que participarà al debat de diumenge.

El debat comptarà amb representants de les formacions que tenen representació al consistori palafollenc. Així, pel PSC, el representant serà Javier Naya, primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya al Maresme. Per ERC serà Xavier Roger, membre de la permanent comarcal de la branca juvenil de la formació, les JERC. Per últim Marcos Sánchez, secretari General de les NNGG, representarà al PP a la trobada de diumenge.

El debat serà moderat per RP, que la propera setmana emetrà el debat a la seva programació.