radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Inici » L’esfondrament d’un mur a Blanes causa destrosses a 3 vehicles

L’esfondrament d’un mur a Blanes causa destrosses a 3 vehicles

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 563 0

La caiguda d’una paret que limitava un aparcament a l’aire lliure a Blanes ha comportat greus destrosses a tres vehicles que hi havia estacionats en aquell moment. Els fets van passar dilluns, cap a quarts de set de la tarda a l’aparcament de vehicles situat a la cantonada dels carrers Lleida i Fe. Immediatament, s’hi van traslladar efectius de la Policia local i de Protecció Civil al mateix temps que es donava avís als Bombers. Un cop allà, van tallar l’accés de vehicles i vianants per motius de seguretat, tot i que no hi va haver cap ferit.

Segons sembla, l’esfondrament del mur es va produir després que un usuari de l’aparcament estava fent una maniobra amb el seu vehicle a l’interior del recinte i, accidentalment, va topar contra un altre turisme que estava estacionat. Al seu temps, aquest segon vehicle va topar contra el mur, que va caure de sobte, afectant els tres turismes que estaven estacionats a l’exterior de l’aparcament.

En el moment de caure el mur, que va afectar gairebé 11,5 metres del total de llargada que tenia, no hi havia cap vianant. Segons alguns veïns de la zona, el mur podria presentar alguna esquerda i per tant l’estructura podria estar debilitada. Ara caldrà que els tècnics emetin els informes corresponents per aclarir les causes i dirimir les responsabilitats.

La retirada dels trossos de mur i dels vehicles, així com l’enderrocament de l’altra part del mur que limita l’aparcament s’ha fet aquest dimecres matí amb l’ajuda d’una retroexcavadora i un camió-ploma.