radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05 -13:00

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Reconeguts periodistes signen un manifest en suport a la Revista Cafè amb Llet

Reconeguts periodistes signen un manifest en suport a la Revista Cafè amb Llet

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 509 0

 

El periodista de Salvados, Jordi Évole, l’escriptora Maruja Torres o el director d’Alguna pregunta més?, Guillem Sans, són alguns dels professionals de la comunicació que han signat un manifest de suport a la revista Cafè amb llet, després que un jutjat de Barcelona hagi condemnat els editors d’aquesta publicació, amb una multa de 10.000 euros per atemptar contra l’honor d’un assessor d’Artur Mas.

La revista va editar i publicar un vídeo on denunciaven l’opacitat de la sanitat catalana i en concret a l’empresa que gestiona els hospitals de Calella i Blanes. La sentència considera que les informacions que es reproduïen en el vídeo atemptaven contra l’honor de Josep Maria Via, un alt càrrec de la sanitat catalana acusat.

El manifest defensa la feina d’investigació entorn a la sanitat catalana i anima al rotatiu a seguir endavant.

En total hi ha gairebé 600 signatures, de les quals unes 200 són de gent de la comunicació. A banda d’Évole, Torres o Sans, destaquen també el periodista de diferents mitjans com d’ElDiario.es de TVE o d’El País, La Directa o la Xarxa de televisions locals, entre d’altres.

El manifest es pot consultar i donar-hi suport a mescafeambllet.wordpress.com.

D’altra banda, el suport a la revista també arriba d’ajuntaments propers. És el cas de l’Ajuntament d’Arbúcies que ha aprovat una moció amb la que dóna “suport moral” als editors i en què acorda “inserir publicitat en aquest mitjà per tal d’ajudar a contarestar el que la moció considera una campanya política de retirada de fons que pateix la revista amb seu a Blanes”.