radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Esports L’infantil l’únic equip de bàsquet que guanya

L’infantil l’únic equip de bàsquet que guanya

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 499 0

 

Continua imparable en aquest inici de temporada i aquest cap de setmana ha sumat la 5a victòria consecutiva després d’imposar-se al Blanes B per un contundent 71 a 35. L’equip és líder del seu grup amb una mitjana de 70 punts per partit.

Aquest proper cap de setmana l’equip viatjarà a la pista del 3r classificat, el Lloret, que només ha perdut 1 partit en el que va de lliga.

La resta dels principals equips del club de bàsquet de PLF, han perdut els seus partits del cap de setmana. El sènior suma una nova derrota després de caure al Palauet contra el Torroella per 80 a 40 en un mal partit dels palafollencs que són 15s a la taula, empatats a victòries amb el cuer. Aquest proper dissabte a quarts de 8 el sènior rebrà al Palauet al Sarrià de Ter, actuals 9s classificats amb 4 victòries i 4 derrotes.

Tampoc ha tingut sort els Sots 21 que ha encadenat una nova derrota a la pista del St. Feliu per 70 a 50. Aquesta nova patacada deixa a l’equip cuer de la classificació. El proper cap de setmana els palafollencs intentaran aconseguir la primera victòria de la temporada al Palauet contra el Figueres.

Acabem el repàs esportiu de l’última jornada del club de bàsquet amb l’equip junior que ha perdut de només 2 punts a la pista del Sarrià de Ter; 65 a 63. Els palafollencs continuen a la part mitja de la taula, a la 7a posició, i aquest proper dissabte jugaran a casa contra el Palafrugell que són 6s a la classificació.