radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » L’amateur guanya al Tossa i continua líder

L’amateur guanya al Tossa i continua líder

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 643 0

 

Encara no sap el que és perdre en aquest campionat i l’amateur continua líder només havent cedit un empat. Aquest passat cap de setmana es va imposar 1 a 2 al Tossa amb gols de Matamoros i Torres.

Els números reflecteixen el bon moment que viu l’equip amateur, que és líder en solitari, a 7 punts dels segon classificat. En les 9 jornades disputades fins ara, l’equip és el més golejador i, també, el que menys gols ha rebut. Ha marcat 33 gols, és a dir més de 3 gols de mitjana per partit, mentre que només han rebut 3 gols en contra, un cada 3 partits.

La propera setmana l’amateur rebrà a casa al St Hilari, que és el 4t classificat.

L’infantil, en canvi, no ha tingut sort i ha perdut al camp de Mallorquines contra el Sils. Els gironins van començar marcant, i un gol de Fuentes va aconseguir igualar el partit. De tota manera el Sils es va mostrar molt superior com ho demostra el resultat final; 5 a 1. Ara els nois entrenats per Javier Romera, són 12s a la taula i la setmana que ve rebran al Tossa que són actuals 9s a la taula.

El juvenil ha descansat aquesta setmana i la propera jornada jugarà contra el Sils que són 5s. Ara com ara els palafollencs són 4t a la classificació amb 2 partits menys que el líder.

També han descansat, aprofitant el pont de Tot Sants, els dos equips principals de futbol Sala. El St. Lluís espera el partit contra el Canet. Els palafollencs són ara 13s a la taula i els canetencs són14s. Tanca la classificació el Sta. Maria, com a 15è a la taula amb 2 punts. Aquest equip ha descansat aquest cap de setmana i també ho farà la propera jornada.