radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00-21:00
Home Economia Reconeixen a Bioiberica per la seva gestió energètica

Reconeixen a Bioiberica per la seva gestió energètica

COMPARTEIX-HO
, / 569 0

 

La biotecnológica de PLF ha obtingut la certificació de la norma ISO 50.001 que reconeix els nivells d’excel•lència aconseguits per l’empresa en la constant millora de la seva gestió energètica, reducció de despesa i millora dels rendiments energètics de les seves instal.lacions.

Tant la fàbrica de Bioiberica a PLF, com als altres 6 centres de producció que té l’empresa a Toledo, Olèrdola, EUA, Brasil Polònia i Itàlia s’han implantat mesures d’estalvi en el consum de gas, electricitat i emissions de gasos amb efecte hivernacle.

En aquest sentit, s’han aïllat el 100% de les canonades i equips susceptibles de produir pèrdues tèrmiques, es realitzen controls periòdics de les calderes, s’han instal•lat sistemes d’il•luminació automàtica amb tecnologia led i es realitzen auditories termogràfiques cada tres mesos.

La pròpia empresa ha destacat que un dels factors claus en aquesta millora generalitzada de la gestió energètica és la implicació dels treballadors de Bioiberica, que s’han sabut adaptar a les noves formes de treball més eficient.

A més, en els propers 3 anys, l’empresa farmacèutica vol reduir e consum energètic per unitat productiva un 15% i aconseguir un 5% de l’energia a través d’energies renovables. La intenció última és aconseguir l’autosuficiència energètica de Bioiberica, i la pròpia empresa ha afirmat que s’està estudiant la creació d’una planta de biogàs per a la producció de calor i electricitat.