radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Societat La campanya de vacunació contra la grip continua a bon ritme

La campanya de vacunació contra la grip continua a bon ritme

COMPARTEIX-HO
, / 488 0

Ja fa 10 dies que ha començat la campanya de vacunació contra la grip en els grups de risc. En aquest temps s’han anat vacunant ja molts palafollencs i, segons informant des del CAP de salut de PLF, a bon ritme.

La campanya s’allargarà fins a mitjans del mes de novembre amb la previsió que el virus de la grip no arribi fins a principis del proper any. Ens ho ha explicat Marta Azuara, infermera del centre sanitari palafollenc

Dins la campanya es recomana vacunar a persones majors de 60 anys, les que pateixin malalties pulmonars o cardíaques cròniques, als diabètics, amb obesitat, i a tots els col•lectius de treballadors que estan en contacte amb molts gent, com sanitaris o policies.

Un cop acabat el termini de vacunació preferent, tothom que vulgui ser vacunat contra el virus de la grip, podrà acostar-se al cap de salut i sol•licitar-ho sempre i quan quedin dosis per aplicar. Ens ho explica la mateixa Marta Azuara.

Qui vulgui vacunar-se dins la campanya cal que demana cita prèvia al CAP de salut de PLF trucant al telèfon 93 762 04 53 o bé presencialment al propi centre sanitari.