radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 16:00-17:00
Home Comarcal Pineda demana que es solucionin els problemes de la depuradora de l’Alt Maresme

Pineda demana que es solucionin els problemes de la depuradora de l’Alt Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 414 0

 

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha demanat a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) que no recepcioni l’obra de la Depuradora fins que no se solucionin tots els problemes que arrossega la instal.lació, especialment, a la planta de pretractament del costat del cementiri.

L’alcalde pinedenc ha dit que la petició l’ha fet directament al Conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder i el Director de l’ACA, demanant-los que es solucionin les mancances que té la infraestructura. Amor va recordar-los que ni tan sols la primera fase de l’obra es pot donar per acabada.

En aquest sentit l’alcalde, ha explicat que la planta depuradora ja ha iniciat el circuït de depuració de l’aigua i per tant, ha engegat ja el procés biològic que ha de seguir fins arribar a funcionar a ple rendiment.

L’alcalde de Pineda va participar dijous en la reunió del Consell d’Administració de l’ACA.