radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Esports 12 hores corrents per recollir diners per la Marató de TV3

12 hores corrents per recollir diners per la Marató de TV3

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 637 0

 

El proper dia 12 de desembre, coincidint en el calendari amb el dia 12 del 12 de l’any 12, dos corredors de Calella, L’Alex Garcia i en Felip Santarén han decidit dedicar 12 hores a córrer per tal de recollir diners per la causa solidària de la Marató de la televisió catalana, que enguany es dedica al càncer.

Durant 12 hores els dos esportistes no pararan de córrer primer a Calella, on esperen estar unes 5 hores i després a Malgrat de Mar on s’hi estaran unes altres 5 a 6 hores. A més el trasllat entre les dues poblacions es farà igualment corrent. Ho explica un dels dos esportistes, l’Alex Garcia.

La intenció del dos corredors és que empreses i col•lectius decideixin aportar diners per cada un dels quilometres que facin. A banda també es recolliran aportacions particulars el mateix dia de la iniciativa en un estand habilitat, però també directament en unes motxilles que portaran els dos corredors durant les 12hores. Una motxilla que no es buidarà mentre duri la iniciativa solidària, com explica Felip Santaren.

Els dos corredors faran la prova conjuntament com a símbol de la duresa de la malaltia del càncer i per mostrar la importància dels fet d’estar acompanyats en moments tant durs.

Tots els diners recollit seran entregats una setmana més tard a la Marató de TV3.

Garcia i Santaren són habituals de les proves atlètiques dures. Una de les seves últimes experiències ha estat la Ultra Trail Mont Blanc. Es tracta d’una cursa extrema que segueix un recorregut de 166 km. i un desnivell positiu aproximat de 9400 metres, creuant França, Suïssa i Itàlia.

RP col•labora en la iniciativa solidària de les 12 hores de running per la Marató.