radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 13:25 -14:00

i després

El PregonerDijous, 14:04-15:00
Inici » Curs policial per millorar la cerca d’estupefaents amb gossos a Malgrat

Curs policial per millorar la cerca d’estupefaents amb gossos a Malgrat

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 496 0

 

Una desena d’agents de les policies locals de Malgrat, Platja d’Aro, Lloret de Mar, Mataró i de la Guàrdia Urbana de Barcelona van començar ahir un curs de perfeccionament en la cerca d’estupefaents amb unitats canines K9.

Es tracta d’un seminari de 5 dies de durada que vol millorar les tècniques que utilitzen les unitats canines dels cossos locals de seguretat i que s’imparteix a les instal•lacions de la caserna de la Policia Local de Malgrat.

El curs, que s’allargarà fins dissabte, està organitzat per la Policia Local de Malgrat i la International Police Association (IPA) i està dirigit a agents policials, personal de seguretat i militars amb la voluntat de millorar i perfeccionar els aspectes de l’ensinistrament tàctic al personal designat per a la cerca d’estupefaents amb unitats K9.

 

D’altra banda, la policia de Malgrat ha preparat un nou curs de defensa personal adreçat a dones per la propera setmana. El curs s’impartirà el 23 i 25 d’octubre i vol mostrar les diferents tècniques de defensa personal a dones que vulguin resoldre situacions de perill (violència de gènere, agressions sexuals o robatori) en el cas que la seva integritat física pugui ser compromesa.

El curs es farà 3 hores al matí i 3 més a la tarda al pavelló Germans Margall. Per a més informació i per a inscripcions, cal posar-se en contacte amb la Policia Local de Malgrat de Mar.