radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Esports Només l’infantil de bàsquet guanya el seu partit del cap de setmana

Només l’infantil de bàsquet guanya el seu partit del cap de setmana

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 412 0

 

Dels principals equips del club de bàsquet de PLF, només l’infantil ha estat capaç de superar el seu partit aquest últim cap de setmana. Va ser al Palauet i contra el Torruella. Els palafollencs van guanyar de 21 punts; 65 a 44 als gironins, i de moment sumen els seus partits per victòries. 3 de 3, cosa que li permet situar-se com a 3r classificat a la taula. La propera jornada jugaran a la pista del Quart que és el 7è classificat.

Per la seva part el sènior local no acaba de trobar el seu bon joc i ha tornat a caure, ara contra el Palamós i de 7 punts; 59 a 66.

Ja s’han disputat 4 jornades i el PLF no ha pogut encara sumar cap punt, cosa que l situa com a 16è i últim classificat. La propera jornada buscaran la primera victòria a la pista del Cornellà de Terri, que són els 12 classificats amb dues victòries i dues derrotes.

 

Un patró similar segueix el sots 21, que tampoc va tenir sort i va perdre a casa, també contra el Palamós per 47 a 57. Al igual que el sènior, el sots 21 ocupa l’última posició a la classificació. El proper partit serà contra el Cassanenc, actuals 3s classificats, amb després de guanyar tots els partits que han jugat.

El júnior va caure derrotat al Palauet contra el Maçanet de 2 punts; 63 a 65, però manté una còmode posició a la part mitja de la taula com a 7e classificat. El proper partit serà contra el Nou Caules, que són 4ts a la taula.