radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Comarcal Lloret celebra la Cuina del Peix de l’Art

Lloret celebra la Cuina del Peix de l’Art

COMPARTEIX-HO
, / 579 0

 

Aquestes  Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Peix de l’Art se celebren fins al dia 31 d’octubre en més de vint-i-cinc restaurants i hotels de Lloret.

Les jornades arriben aquest any a la desena edició, i són organitzades per l’Associació de Bars i Restaurants i el Gremi d’Hostaleria de Lloret i Lloret Turisme.

En aquests dies , els menús dels restaurants tenen com a principals ingredients el peix i el marisc i persegueixen un doble objectiu. En primer lloc, donar a conèixer la gastronomia dels restaurants i hotels de Lloret de Mar, i, en segon lloc, ajudar a la desestacionalització de la temporada turística, contribuint a allargar la presència de visitants a la vila.

Les X Jornades de la Cuina del Peix de l’Art ofereixen enguany algunes promocions associades.  Amb la presentació d’una factura del menú de la Cuina del Peix de l’Art, s’obtindrà una entrada gratuïta als jardins de Santa Clotilde, una entrada i consumició gratuïta al Gran Casino Costa Brava, i dues hores gratuïtes als pàrquings municipals de Lloret de Mar.