radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El PregonerDijous, 14:04 -15:00

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Inici » Lloret no permetrà noves discoteques ni centres de culte al nucli urbà

Lloret no permetrà noves discoteques ni centres de culte al nucli urbà

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 712 0

 

 

El ple de Lloret de Mar va aprovar ahir la reforma del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) que prohibeix les llicències d’obertura de discoteques, sales de ball i bars musicals al nucli antic, i amplia la possibilitat d’instal•lar centres de culte religiós a la zona industrial, mantenint –com es feia fins ara– els que hi ha en altres zones.

El govern, va explicar que s’han fixat en l’exemple de Salt i destaquen que va destacar que quan aquesta ciutat només es permetien centres de culte a la zona industrial, “en sorgien de clandestins”. El principal grup a l’oposició, el MILLOR, es va abstenir, ja que defensava que es permetessin els usos religiosos només a la zona industrial.

L’alcalde, Romà Codina, va destacar que fa sis anys que es va crear el pla d’acollida i ciutadania, i creu que ha funcionat molt bé. Segons el batlle s’ha ampliat la possibilitat d’obertura de centres de culte a la zona industrial, mantenint els actuals al centre per que no es pot parlar d’acollida als nou vinguts per després desplaçar-los a les zones industrials.

La reforma del POUM es va fer amb els vots a favor de CiU, el PSC i ICV-EUiA, l’abstenció d’ERC (al govern) i del MILLOR. Només el PP i un regidor no adscrit van votar-hi en contra.