radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00 -21:00

i després

Pre-OcupatsDimarts, 20:30-21:00
Inici » Els amics de les Arts, Celobert i Pep Bou a la nova programació del Teatre de Lloret

Els amics de les Arts, Celobert i Pep Bou a la nova programació del Teatre de Lloret

COMPARTEIX-HO
, / 481 0

El Teatre ha presentat aquesta setmana la seva programació pels darrers tres mesos d’aquest any. En total són onze espectacles programats en aquest nou centre sobretot pels mesos de novembre i desembre.

A l’octubre es podran veure dos espectacles familiars, un de la prestigiosa companyia L’Estaquirot, que presenta Els tres óssos, recomanat per a nens i nenes de 3 a 6 anys, i la peculiar proposta de la companyia Thomas Noone Dance, que presenta “Balbir, el meu avi”, un espectacle de dansa per a infants i joves. També hi haurà un concert benèfic de la Creu Roja.

El mes de novembre és el més fort, amb “Incendis” l’espectacle dirigit per Oriol Broggi i que va triomfar a Barcelona. També es farà una funció de l’Operetta, del Cor de Teatre de Banyoles,.

El novembre acabarà amb el conert d’Els Amics de les Arts que presentaran a Lloret el seu darrer disc, Espècies per catalogar, i la companyia de Pep Bou hi portarà les seves bombolles de sabó.

Al desembre arribarà Celobert, un espectacle protagonitzat per Josep Maria Pou, que també el dirigeix, i Roser Camí, amb el seu recital poètic Veinte poemas de amor y una canción desesperada de Pablo Neruda.