radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Policial - Judicial L’home assassinat a Lloret la setmana passada va rebre 5 trets

L’home assassinat a Lloret la setmana passada va rebre 5 trets

COMPARTEIX-HO
, / 438 0

 

Segons fonts pròximes al cas, l’home de nacionalitat russa que va ser abatut a trets dijous passat a Lloret de Mar, va rebre cinc impactes de bala. L’autòpsia practicada dissabte a l’Institut de Medicina Legal de Girona confirmaria que l’home va rebre l’impacte mortal al cap i que abans de la ràfega de trets, la víctima no hauria estat colpejat, ja que no presentava cap signe de violència externa com ara blaus o fins i tot senyals d’arma blanca.

Pel que fa a la identitat de la víctima, els Mossos d’Esquadra estan plenament convençuts que es tracta d’un veí de Calella, de 31 anys i de nacionalitat russa, professional del sector immobiliari i propietari del tot terreny que hi havia al costat del cadàver. Tot i així, els investigadors han agafat les empremtes dactilars a la víctima, si bé els resultats de la comparació no han transcendit.

El cos sense vida de l’home el va trobar un veí dijous a un quart de nou del vespre a l’antic institut escola de Santa Clotilde, al darrere del Gran Palace. L’home estava estès a terra al costat d’un tot terreny negre de la marca Volvo que tenia les portes obertes. El modus operandi amb què es va cometre el crim corroboraria la hipòtesi que es tractaria d’algun tipus de revenja i per això l’haurien executat.

Els Mossos estan investigant si al darrere del tiroteig hi ha algun clan relacionat amb la droga o el sector immobiliari. De fet, la policia no descarta que el crim estigui relacionat amb el tiroteig que va tenir lloc el 3 de setembre passat, també a Lloret. Llavors, dos homes que anaven en una moto de gran cilindrada van tirotejar una família i van malferir el nen de tres anys, que va rebre un tret al cap, i també el seu pare, un constructor italià que va rebre tres impactes de bala a l’esquena.

El Punt