radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal La Policia desmantella un punt de venda de droga en un Club de Fumadors de Malgrat

La Policia desmantella un punt de venda de droga en un Club de Fumadors de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 456 0

 

La Policia Local de Malgrat de Mar ha imputat penalment als 2 gerents i representants de l’establiment MAREO DE MAR com responsables d’un presumpte delicte contra la salut pública SALUT PÚBLICA per la venda il•lícita de drogues i l’elaboració i manufacturació del cànnabis i dels seus derivats, com ara el haixix.

Segons l’Ajuntament de Malgrat el local havia de ser la seu social d’un Club de Fumadors, però segons va constatar la Policia, l’entitat funcionava com un Coffee Shop accessible per qualsevol persona que volgués entrar.

En la inspecció del local, situat a l’Av dels Països Catalans de Malgrat, els agents van observar un volum considerable de marihuana i peces d’haixix. A banda d’això, també van localitzar-se elements susceptibles de ser emprats en la dosificació i venda il•lícita d’aquestes substàncies com ara balances, bosses de precinte i llistats de diverses varietats de cànnabis amb els seus corresponents preus per gram.

Segons la legislació vigent cap persona natural o entitat pot cultivar substàncies estupefaents, sense autorització i en qualsevol cas, només es podrien produir per a usos industrials, terapèutics, científics o docents.

Aquesta operació antidroga, realitzada fa uns dies, l’ha desenvolupat la recentment creada Unitat de Recursos Operatius de la Policia Local de Malgrat encarregada d’accions directes com la lluita contra la droga al municipi