radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Concert benèfic per un projecte d’Aspronis a Lloret

Concert benèfic per un projecte d’Aspronis a Lloret

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 570 0

Els Clubs Rotaris de Blanes i Lloret, amb el suport dels ajuntaments dels dos municipis, han organitzat un concert en benefici d’Aspronis, que tindrà lloc a l’ermita de Santa Cristina de Lloret, pel proper 25 d’agost. L’objectiu del concert solidari és la compra d’equipament que es destinarà a quatre llars-residències per a persones amb discapacitat intel·lectual de la tercera edat que s’inauguraran properament a Palafolls. El concert anirà a càrrec de la mezzosoprano Susanna del Saz i la soprano Elena Martinell, que oferiran diverses peces del seu espectacle “Què cantem?”.

Un espectacle que començarà sobre 22:30 i tindrà una durada aproximada de dues hores. A partir de les 21:30, abans que comenci el concert, està previst que també s’ofereixi un pica-pica dolç als assistents, així com cava Gran Cru Mont-Ferrant. El preu de l’entrada és de 25€, i es poden adquirir anticipadament, a la localitat de Blanes, a la floristeria La Camèlia. A Lloret de Mar, els llocs de venda són a l’Oficina de Turisme del Museu del Mar, El Puntet de l’avinguda de Vidreres, i El Puntet de Fenals.

La recaptació de fons s’espera que pugui servir per poder adquirir una grua per moure persones amb discapacitat motora, una cadira de rodes per a la dutxa i llits articulats per a les persones amb més dificultat de moviments. Des dels Rotary, aquest és el tercer concert benèfic, que organitzen. I el que van realitzar, l’any passat ja el van dedicar també, a un projecte d’Aspronis.